renovatie

Wilt u een aantal van onze werkzaamheden eens van dichtbij bekijken? Van diverse opdrachten hebben wij foto’s beschikbaar. Voorbeelden daarvan vindt u hier

Wij stellen hoge eisen aan het product dat wij leveren. Dit vertaalt zich in een zorgvuldige keuze van materialen en selectie van leveranciers en onderaannemers met wie wij werken. Degelijkheid, betrouwbaarheid, vakman-schap en stijl zijn begrippen die kenmerkend zijn voor onze wijze van werken. Kwaliteit en oog voor detail staan bij ons hoog in het vaandel.

Een persoonlijke benadering speelt in de relatie met onze opdrachtgevers een belangrijke rol. Heeft u bijzondere wensen? U kunt deze altijd met ons bespreken en wij overleggen met u over de haalbaarheid ervan. Is een opdracht moeilijk realiseerbaar of blijkt het budget te krap? Wij adviseren u graag over passende alternatieven.

Bijna elke klus is door ons te realiseren: waterafvoer, hout, metselwerk, buitenkozijnen, ramen en deuren, binnenschilderwerk, wandafwerking, sanitair, ventilatie, afvoer, electrische installatie, mechanisch ventilatiesysteem, bestratingen, binnendeuren en kozijnen.

Reacties zijn gesloten.